04 juni 2012

Kalasförberedelser

Den stora dagen närmar sig... Jag bakar pajer, gör tapenade, försöker göra snygga frisyrer och småfixar med det ena och det andra. Läget är helt under kontroll. Jobbar bara en dag den här veckan (på onsdag), så det känns som om jag har löjligt mycket tid för förberedelser. Men det är ju vissa saker som jag inte kan förbereda här hemma. Viss matlagning och dukning t ex, men även det känns som om det är under kontroll.
I lördags var jag i Västerås med finaste Annis för att hitta klänning till festen. Hittade visserligen en som jag tyckte om och som sitter perfekt, den ska bara ändras en aning. Men det är inte den jag ska ha på festen... Men jag fick fina smakråd av Annis dotter, som tyckte jag skulle ha prinsessklänningar och som inte alls tyckte om de flesta klänningar jag tittade på. "Du ser ut som en tant i den!" Får skylla mig själv när jag själv utnämnde vissa klänningar som tant-klänningar.


I morgon ska jag dessutom klippa mig. Mitt hår är för långt för att jag ska få till glamorösa Lauren Bacall-lockar. Hittade en jättebra tutorial på youtube. Kan säga att det ser inte alls lite lätt och snyggt ut när jag lockar mitt hår... Men jag är väldigt ovan, och har längre hår än Cherry Dollface.

Det är i alla fall riktigt kul att göra nåt annat med håret än den vanliga tofsen eller slarv-knuten.

Om jag nu skulle ta och dricka ur mitt kaffe och diska lite... Jag är väldigt bra på att kladda ner saker i köket. Det vore ju bra om jag diskade efter mig också. David har redan diskat en omgång idag, så det känns som om det är min tur nu.

2 kommentarer:

  1. Kära Anna, vad trevligt det låter med dina förberedelser, och dessutom i lugn och ro!! Ack, om jag ändå kunde vara med på din franska fest..! Extramoster

    SvaraRadera
  2. Kära extramoster, det ÄR väldigt trevligt. ;) Vi får ses nån annan gång i stället. kramar

    SvaraRadera