29 februari 2012

Balkongväder

Igår eftermiddag var det 20 grader varmt på balkongen, enligt termometern. Jag vet ju att termomotern kan vida 15 plusgrader när i själva verket är lika många minusgrader ute i luften, men även om jag inte tror att det skulle vara varmt nog att sitta i t-shirt och dricka kaffe så börjar det närma sig nu. I helgen satt vi på terrassen i Knivsta och drack eftermiddagskaffe i solen. Härlig vårvinter-känsla när man sitter där med jacka och mössa på med en kaffekopp i handen och solen skiner en rakt i ansiktet.
När vi vaknade igår hade det snöat under natten, men det smälte snabbt bort och nu har vi näst intill barmark igen. Som sagt, inte väder för bara armar än, men det är trevligt att man inte måste klä på sig som en Michelin-gubbe längre.
Det börjar kanske bli dags att fundera på vårstädning av balkongen. Slänga gamla växter och mossa jag plockade till julpynt som ligger där ute. Jag skulle vilja pynta och göra det lite mysigt där, fastän det är för tidigt för växter än. Kanske hitta fina sittdynor till stolarna. och lite sånt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar