29 februari 2012

Blomsterfägring

Om nån timme bär det av på nya äventyr. Eller fortsatta sådana, kanske man ska säga. Hu, måste jag bli så nervös? Måste ju springa på toaletten hela tiden!

Gick en lång promenad med Patrik i vårsolen idag. Underbart väder! När vi ändå var ute så gick vi till Coop och handlade. Vi bor precis intill en stor ICA-affär, men ibland kan det ju vara trevligt att kolla något annat utbud också. Hittade 15 pack blandade röda tulpaner till ett väldigt nedsatt pris. Några blad har börjat gulna och många av blommorna blev skördade lite för tidigt för att de ska bli så där stora och pampiga i vasen. Men det gör inte så mycket. Nu står de och sprider glädje på vårt överfulla matbord i vardagsrummet. Påbörjade syprojekt (inkl  symaskin), papper från Arbetsförmedlingen och inredningstidningar i en salig röra...


De är fina några dagar, och när 10 tulpaner kostar 49 kr och 15 tulpaner kostar 20 kr, då kans jag inte låta bli, ävenom de säkert blommat över ett par dagar tidigare än de dyra tulpanerna. Här diskriminerar vi ingen. Både blommor och människor är vackra även när de börjar skrumpna lite i kanterna.

4 kommentarer:

 1. Tycker inte det spelar så stor roll med de där tulpanerna när man köper på Ica-affären eftersom de inte sköter bunkarna så bra och håller med vatten o så. De brukar hålla en vecka och jag köper ny varje vecka. De man köper på blomsterhallen och betalar mera för, ja de brukar hålla längre men till det dubbla priset minst och då är inte valet så svårt.
  Men vad är det du håller på med? Man blir bara mer o mer nyfiken.
  Lycka till hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill du vara med på dagens största bloggtävling för oiidesign.se, maila mig på henrik@oiidesign.se för mer information! Lycka till!

   Radera
 2. Jag köper också mängder med billiga tulpanbuketter när det finns att tillgå! Vi diskriminerar som sagt ingen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att passa på så länge tulpansäsongen varar.

   Radera