27 augusti 2012

Mot Paris!

När jag fyllde år i juni önskade jag mig bidrag till festen, och eftersom alla var så generösa så blev det en del pengar över... Dessa ska ju inte användas till matinköp, busskort eller andra vardagssaker. Garn i all ära, men en resa till Paris är nu bokad!
I september firar vi vår femåriga bröllopsdag, och vart firar man den bättre än i Paris? Titta på vackra hus, titta på folk, och kanske få möjlighet att kolla in nåt av Emmas tips. Jag har fått en del tips från andra nära och kära som spenderat mer eller mindre tid i staden också. Men fler tips mottages tacksamt! Eiffeltornet är redan struket från listan. Vi vill se, men att åka upp känns inte alls så nödvändigt. Vackra och romatiska promenadstråk och mer eller mindre underliga butiker är mer intressant.
Vi åker en onsdagkväll och kommer hem på söndagen. Patrik ska vara hos sina farföräldrar under tiden. Självklart kommer vi att sakna honom massor, men vi skulle ju inte åka ifrån honom om vi var det minsta osäkra på att han skulle ha det bra.

1 kommentar:

  1. Kan bara säga att farfar och farmor känner sig mycket hedrade över förtroendet och ska göra sitt allra bästa för att ta väl hand om världens bästa barnbarn. Har redan börjat tänka ut några saker som vi kan roa oss med ...
    KRAM!

    SvaraRadera