24 februari 2012

Dagens planer

Idag ska jag hämta mina nya glasögon (en av sakerna jag sett fram emot), jag ska träffa finaste vännen Annis i Västerås (något annat jag längtat efter) och jag får veta hur det går med ketchupen. Egentligen skulle systerdottern Matilda varit hos oss igår och idag, men hennes pappa ställde in det i sista minuten. Hon bor hos honom i Köping, eftersom som min syster åkt till Kambodja (av alla ställen!) för att jobba. I onsdags fick jag dessutom veta att hon ska gifta sig! Hon åkte till Kambodja med sin pojkvän, som är dansk, och nu ska de gifta sig där i slutet av mars. Hade knappast väntat mig att hon skulle ha ett traditionellt bröllop, om hon ens nånsin skulle gifta sig. Men i Kambodja var ganska otippat, till och med för att vara hon.
 Och så i morgon åker vi till Knivsta för att fira jul. Vi brukar traditionellt fira en otraditionell jul med några vänner, och i år hamnade den julen visst i slutet av februari. Ska bli kul att träffa dem i alla fall. Tror Patrik får riktigt kul också eftersom de har två barn han kan leka med.

6 kommentarer:

 1. Ingen resa till Kambodja planerad antar jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, faktiskt inte. Det är för långt bort för plånboken. Och så gifter de sig dagen innan Patriks födelsedag...

   Radera
 2. Syster 1 gifter sig
  Syster 2 får barn
  Syster 1 får barn
  Syster 2 gifter sig.

  Känns som att jag ligger lite efter :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äh, du är världens bästa bror och morbror istället. :)

   Radera
 3. Hej! Tack för en underbar Fredag! det gjorde mig gott att få träffa dig! har nu helt plötsligt blivit lite tokig i gammal, tetro saker tack vare dig vännen.
  Måste ses snart igen. kram och tack ännu en gång.

  Kram Annis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade minst lika kul jag! Vi får gå tillbaka till Myrorna och frossa i kläder, skor och inredningsprylar snart ingen! Något säger mig att jag kan hitta flera fina sommarklänningar där... Har inte blivit så förälskad i en rosa klänning sen jag var fyra år. Jag gillar ju inte ens rosa!

   Radera